Zakelijk ontmoeten in rust en vrijheid

De unieke accommodaties van Het Rusttheater

De unieke accommodaties van Het Rusttheater

Het Rusttheater beschikt over vijf unieke en bijzondere accommodaties voor zakelijk ontmoeten: een modern ingerichte boerderij tot 20 personen, een Mongoolse Yurt tot 10 personen, een modern paviljoen als centraal punt waar plaats is voor 50 personen, een luxe loft voor 6 personen en een ontspannen vitaliteitsruimte die plaats biedt aan 16 personen voor workshops of sessies. Iedere accommodatie beschikt over eigen sanitair en voorzieningen.

Een authentieke boerderij

De sfeervolle boerderij biedt met haar verschillende ruimtes plek om huiselijk en sfeervol te vergaderen, brainstormen of een teamsessie te houden.

Vanaf €125,- per dagdeel

Modern ingericht paviljoen voor bijeenkomsten tot 50 personen

Het paviljoen is met haar rustige en eigentijdse uitstraling de ideale uitvalsbasis voor bijeenkomsten tot 50 personen. Geschikt voor bedrijven en individuen die bijeenkomsten organiseren, willen brainstormen, werken aan teambuilding, vergaderen, presenteren, trainingen of workshops willen geven.

Vanaf €175,- per dagdeel

Ontspannen vitaliteitsruimte voor workshops tot 16 personen

De vitaliteitsruimte is een plek voor het organiseren van workshops en activiteiten die bijdragen aan de algehele vitaliteit (voeding, yoga, ademhaling, massages, klankschaalsessies, schilderen), maar deze ruimte kan ook goed ingezet worden als trainingsruimte.

Vanaf € 75,- per dagdeel

Een luxe inspiratieruimte voor workshops

Tekst voor ruimte

Amerikaanse Airstreams voor 2 personen per Airstream

Een bijzondere overnachting is zeker mogelijk in de Amerikaanse Airstream. De Airstreams zijn ingericht als een luxe hotelkamer voor 2 personen. Een paradijselijke thuisbasis met ruimte voor jezelf midden in de natuur.

Vanaf €150,- per nacht

Mongoolse Yurt voor sessies tot 10 personen

De authentieke yurt biedt het hele jaar door plek voor bijeenkomsten, coaching ruimte, trainingen en workshops. Het is de perfecte manier om te onthaasten en van binnen een oase van rust èn comfort. Knus en ruim tegelijk en bijzonder door haar ronde vorm.

 Vanaf €100,- per dagdeel

Onze faciliteiten

Heeft u vragen of wilt u een accommodatie boeken?