vergaderen, ontmoeten, workshops en overnachten

De unieke accommodaties van Het Rusttheater

Uniek, rust, ruimte en altijd volledig ingericht

Bekijk de accommodaties van Het Rusttheater

Ontmoeten en vergaderen

Het Rusttheater beschikt over unieke en bijzondere accommodaties voor ontmoeten, vergaderen of overnachten: een modern ingerichte boerderij tot 20 personen, een Mongoolse Yurt tot 10 personen, een modern paviljoen als centraal punt waar plaats is voor 50 personen, een luxe loft voor 6 personen en een ontspannen vitaliteitsruimte die plaats biedt aan 16 personen voor workshops of sessies.

Iedere accommodatie beschikt over eigen sanitair en alle voorzieningen voor bijeenkomsten zijn aanwezig.

Overnachten

Naast dat alle accomodaties ook geschikt zijn voor overnachtingen, beschikt het Rusttheater over 8 Amerikaanse Airstreams waarin overnachten een unieke ervaring is.

Bijeenkomsten, sessies of vergaderingen tot 20 personen

De boerderij

De sfeervolle boerderij biedt met haar verschillende ruimtes plek om huiselijk en sfeervol te vergaderen, brainstormen of een training of teamsessie te organiseren, eventueel met overnachting tot 10 personen.

Vanaf €125,- per dagdeel

Modern ingerichte ruimte voor bijeenkomsten tot 50 personen

Het paviljoen

Het paviljoen is met haar rustige en eigentijdse uitstraling de ideale uitvalsbasis voor bijeenkomsten tot 50 personen. Geschikt voor  bijeenkomsten, brainstormen, teambuilding sessies, vergaderingen, presentaties of trainingen.

Vanaf €175,- per dagdeel

Voor workshops tot 16 personen

Vitaliteitsruimte

De vitaliteitsruimte is een plek voor het organiseren van workshops en activiteiten die bijdragen aan de algehele vitaliteit (voeding, yoga, ademhaling, massages, klankschaalsessies, schilderen), maar deze ruimte kan ook goed ingezet worden als trainingsruimte.

Vanaf € 75,- per dagdeel

Luxe en ontspannen ruimte voor sessies tot 12 personen

Inspiratieruimte

De inspiratieruimte is een lichte, rustgevende en inspirerende ruimte. Geschikt voor workshops, trainingen, vergaderingen en team sessies. Met vier openslaande tuindeuren en een lichtstraat is het een open en lichte ruimte. 

Vanaf € 100,- per dagdeel

Bijzonder overnachten voor 1 of 2 personen per Airstream

Amerikaanse Airstream

Een bijzondere overnachting is zeker mogelijk in de Amerikaanse Airstream. De Airstreams zijn ingericht als een luxe hotelkamer voor 2 personen. Een paradijselijke thuisbasis met ruimte voor jezelf midden in de natuur.

Vanaf €150,- per nacht

Voor vergaderingen of sessies tot 10 personen

Mongoolse Yurt

De authentieke yurt biedt het hele jaar door plek voor bijeenkomsten, coaching ruimte, trainingen en workshops. Het is de perfecte manier om te onthaasten en van binnen een oase van rust èn comfort. Knus en ruim tegelijk en bijzonder door haar ronde vorm.

 Vanaf €100,- per dagdeel

Luxe en ruimte

Loft

Deze modern ingerichte loft heeft een fantastisch uitzicht op natuurgebied de Reutummer Weuste. De loft beschikt over een luchtverwarming en airco, een zitje en een klein keukentje. De indeling is op maat te maken, met banken, stoelen of ronde vergaderopstelling.

Vanaf €75,- per dagdeel