Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Laad ons festival

10 december 2022 - 13:00 - 23:00

€125

OVER DIT EVENEMENT

Je kan jouw Festival ticket bestellen door hier te klikken.

Een dag voor verbinding. Een dag voor community. Een dag met allereerst een heel hartelijk welkom. Gevolgd door een workshop carrousel met inspirerende workshops om kennis te maken met mannenkracht, tantra yin yoga, etherische olieën, natuur, ademwerk en bijvoorbeeld een drumcirkel. Een dag om jezelf helemaal op te laden.

Laad Ons Festival gaat over het opladen van jezelf met nieuwe, verbindende energie. Een plek en een dag waar je volledig jezelf mag zijn. We gaan er samen een prachtige 1e editie van maken. De tickets zijn inclusief eten en drinken! En natuurlijk zitten alle workshops, vuurceremonie, live-muziek en de goodies die je bij aankomst ontvangt, hier ook bij in.

Wat fijn is: kinderen zijn welkom (hiervoor kun je aparte tickets bestellen) en hen laten proeven aan al het moois van deze dag. Er wordt een speciale omgeving gecreëerd, onder begeleiding, waar zij een aantal toffe workshops ontvangen. Zo kun jij en ook zij het ultieme “Laad Ons Festival” beleven. Heel graag tot zaterdag 10 december!

Wil je tijdens het festival overnachten bij het Rusttheater? Dat kan!
Neem dan contact op met info@rusttheater.nl

Gegevens

Datum:
10 december 2022
Tijd:
13:00 - 23:00
Kosten:
€125

Locatie

Het Rusttheater
Ootmarsumseweg 320
Reutum, 7667PC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
085-4883690
Bekijk de site van Locatie