Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkgeluk; als leidinggevende jouw verantwoordelijkheid?

31 januari - 09:00 - 14:00

€259

Ben je als leidinggevende verantwoordelijk voor het (werk)geluk van jouw medewerkers?
Voel jij je verantwoordelijk voor het (werk)geluk van jouw medewerkers? Probeer jij het beste uit jouw team en medewerkers te halen, maar lijkt het alsof jij de enige bent die hier ‘hard aan werkt’? Dan kan het zijn dat jij de verantwoordelijkheid draagt voor jezelf én jouw hele bedrijf of team… een zware last?

Kom kennismaken met organisatieopstellingen.
Aanmelden via mail aan info@rusttheater.nl met als onderwerp aanmelding 31 januari.

Je weet zeker dat er meer uit je team te halen is, maar harder werken geeft niet het gewenste resultaat. Vraag jij je af wat je kan doen, zodat je leiding kan geven vanuit rust en kracht? Een heldere visie en meer vanuit gevoel en intuïtie?

Op 31 januari organiseert het Rusttheater samen met Henrike Schotman & Jacqueline Kollerie van Cetacea een ochtend met organisatieopstellingen. We laten je kennismaken met opstellingsvormen om meer inzicht te krijgen in jezelf als leidinggevende, jouw team en jouw plek in de organisatie (los van een organogram).

Je krijgt inzicht in datgene wat het team van je nodig heeft en wat jij mag (los)laten, zodat jij én het team beter tot hun recht komen. Niet harder werken, misschien wel minder hard werken, maar met meer impact.

Leidinggeven vanuit hoofd én hart
Jouw hoofd bepaalt jouw gedachten, analyses en theorie, laten we daar de wijsheid van jouw lichaam aan toevoegen. Hoofd en lichaam combineren, het ‘onderbuikgevoel’ koppelen aan het verstand  en daarop leren vertrouwen. Daar gaan we mee aan de slag. Zodat je vanuit authenticiteit moeiteloos leiding kan geven.

Iets voor jou?
Kom dan naar deze ochtend over organisatieopstellingen. Jij gaat aan de slag met andere leidinggevenden; directie, HR managers en alle andere mensen die leidinggeven in en aan bedrijven.

Maak kennis met de meerwaarde van het werken met organisatieopstellingen. Een ochtend voor nieuwe kennis, inhoudelijke uitdaging én een kans voor het vergroten van je netwerk.

Programma
9:00 ontvangst
9:30 start programma
12:30 lunch van het Rusttheater
13:30/14:00 einde

Kosten
Van €295,- nu eenmalig voor €259,- inclusief overheerlijke lunch van het Rusttheater.
Prijs is exclusief 21% btw.
Aanmelden via mail aan info@rusttheater.nl met als onderwerp aanmelding 31 januari.

Wat je leert in deze ochtend
Leer jouw plek innemen, krijg inzicht in je team én in je eigen handelen en energie.

Ervaar wat jij kan doen om jouw unieke plek in te nemen als leidinggevende en helderheid te geven aan je medewerkers en zet zo de eerste stap naar een beter werkend team en bedrijf.

 

Aanmelden via mail aan info@rusttheater.nl met als onderwerp aanmelding 31 januari.

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
09:00 - 14:00
Kosten:
€259

Locatie

Het Rusttheater
Ootmarsumseweg 320
Reutum, 7667PC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
085-4883690
Bekijk de site van Locatie