Even onthaasten, het jaar mindfull (de cirkel van 2021) afsluiten bij ons!
 

Het jaar 2021 ging in een sneltreinvaart, verraste ons wederom en zette velen van ons zo nu en dan in de pauzestand. Toch willen we het jaar positief afronden en zien welke mooie momenten het ons heeft gebracht. Kom daarom tussen kerst en oud & nieuw bij het Rusttheater om te bezinnen en plannen te maken voor 2022. Hoe 2022 er ook uit komt te zien, we willen vernieuwen en met frisse stappen vooruit.

maandag 27 december: intuïtief schilderen met klank en geur beleving & een luxe lunch € 70,- p.p.

Een combinatie van een klankconcert, geurbeleving en intuïtief schilderen. Simone verzorgt een klankconcert gecombineerd met heerlijke geur van doTERRA oliën; volledige aandacht en quality-time voor jezelf! Je ligt in een comfortabele houding. Na een uitgebreide ontspanningsoefening, ga je heerlijk genieten van de klanken van de klankschalen, ocean drum, koshi en rainstick. Een klankconcert heeft effect op lichaam en geest. Door te luisteren naar de boventoonrijke klanken maakt je lichaam het hormoon oxytocine aan. Dit wordt ook wel het 'gelukshormoon' genoemd. Oxytocine breekt de stresshormonen cortisol en adrenaline af, dus je bent bezig met je lichaam weer in balans te brengen. De klanken dragen eraan bij dat je hoofd ontspant. Je brein produceert Alpha-hersengolven door te luisteren naar de klanken. Daardoor voel je je plezierig en ontspannen. En de trilling van de schalen heeft een zacht, masserend effect. Na het klankconcert ga je, onder begeleiding van Maaike Steggink, intuïtief schilderen. Jouw kleuren…jouw vormen…voortvloeiend uit wie jij bent. Zodoende heb je een prachtige, blijvende herinnering!

10.00 ontvangst met een koffie/thee en wat lekkers.
10.30 workshop intuïtief schilderen
13.00 gezonde afsluitende lunch bij het Rusttheater.

 

dinsdag 28 december: Yinyoga & Klank € 55,- p.p.
Het jaar in dankbaarheid, rust en lichtheid afsluiten….dat is wat we gaan doen op dinsdag 28 december van 14.00-17.00 uur in ‘Het Rusttheater’ in Reutum. Laat je lichaam ont-spannen in zachte Yin-houdingen (hiervoor is geen yoga-ervaring nodig), begeleidt door Simone Busscher  en laat je meevoeren in de voice-healing van Nathalie van Os. Dompel jezelf onder in de klanken van de klankschalen, rainstick, oceandrum, koshi en drum. Kortom….een genietmoment, quality-time voor jou. Gun jezelf dit héérlijke eindejaarskado!
Na afloop is er ruimte voor soep en broodje. We ont-moeten je graag op dinsdag 28 december 2021!

13.30 inloop met een kopje koffie of thee en wat lekkers.
14.00 yinyoga & klank
16.00 afsluiten met soep en een broodje

 

woensdag 29 december: meditatiewandeling, lunch & yoga € 42,50 p.p.

Om echte rust te ervaren bij jezelf starten we de dag met wandeling in de prachtige natuur nabij het Rusttheater. Al wandelend staan we af en toe stil om na verassende oefeningen het pad weer te vervolgen.

Na de meditatiewandeling staat er een heerlijke lunch bij het Rusttheater klaar waarna de Do-in yogales zal starten.

 

Do-in yogales:

Jouw energie weer laten stromen door eenvoudige oefeningen. Activeer de positieve kracht door te rekken en strekken in jezelf en kom tot rust. De oefeningen zijn onder begeleiding van yoga-docente Leontien voor iedereen uit te voeren.

10.00 inloop met koffie thee en wat lekkers

10.30 meditatiewandeling

12.00 gezonde  lunch

13.00 do-in yoga starten tot ongeveer 14.00/14.30 uur

 

donderdag 30 december: inspiratievol het jaar afsluiten met een inspiratiesessie van Jan Steggink € 17,50 p.p. (inclusief afsluitend drankje)

Jan Steggink is founder van Erve Vroonk en het Rusttheater en heeft al een mooie reis afgelegd, zowel zakelijk als privé. Hij heeft vanuit hart en ziel het Rusttheater en Erve Vroonk opgezet en neemt jullie graag mee in wat hem drijft dit te doen. Laat je inspireren en ga vol inspiratie en positiviteit het nieuwe jaar in.

14.00 inloop met koffie, thee en wat lekkers

14.30 inspiratiesessie

16.00 uur afsluitend een borrel tot 17.00 uur

 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@rusttheater.nl. Wil je meer informatie ? dan kun je contact opnemen met ons via 085 488 3690. Wees er snel bij want we hebben beperkte plaatsen beschikbaar.