ontmoeten bij Het Rusttheater

Evenementen

evenmenten bij het rusttheater

Organiseer jouw event bij het Rusttheater in Reutum

Verscholen in het Twentse landschap ligt het Rusttheater, een unieke locatie om jouw evenement te organiseren. Het erf van het Rusttheater bestaat uit 2 authentieke Mongoolse Yurts, een grote Tipitent, een luxe paviljoen met aangrenzend een overdekt terras, een moderne vitaliteitsruimte en een tarditionele boerderij. De tuin rondom het erf is wijds, open en toegankelijk voor alle bezoekers.
 
Het geeft een bijzondere sfeer aan een plek waar openheid, authenticiteit en rust steeds centraal staan. Via de ruime parkeerplaats met zeker 75 gratis parkeerplaatsen, betreed je het erf en tuin, die vrij toegankelijk is voor onze gasten.
Het erf van het Rusttheater bestaat uit meerdere accomodaties, die een natuurlijk geheel vormen. Centraal ligt ons paviljoen, een luxe accommodatie met aangrenzend een overdekt terras, die tot 50 personen kan onderbrengen. Het paviljoen wordt omringt door 2 Mongoolse Yurts, een Tipitent, een traditionele Twentse boerderij en een modern ingerichte inspiratieruimte. De Yurts, Tipitent en inspiratieruimte zijn geschikt voor 12 personen. De boerderij kan evenementen tot 20 personen herbergen.
 
Alle accommodaties zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, specifiek voor vergadering, meeting, event of teambuildingsdag. Vanuit onze expertise kunnen wij iedere bijeenkomst van 6 of 75 personen, verrijken met diverse energizers op het gebied van mindful leven en werken, vitaliteit, (persoonlijk) leiderschap, balans tussen lichaam en geest, yoga en ontspanning.

Altijd all-in

Al onze evenementen zijn all-inclusive. Je maakt altijd gebruik van alle faciliteiten die het Rusttheater biedt, zoals de wandeltuin en alle zitjes en plekken op het erf. Ook maak je zorgeloos gebruik van alles wat onze accommodaties bieden zoals AV-apparatuur, gratis parkeren, elektrische laadpalen en pennen/post-its, stiften en whiteboards.

Onze accommodaties voor evenementen

Modern ingerichte ruimte voor bijeenkomsten tot 50 personen

Het paviljoen

Het paviljoen is met haar rustige en eigentijdse uitstraling de ideale uitvalsbasis voor bijeenkomsten tot 50 personen. Geschikt voor  bijeenkomsten, brainstormen, teambuilding sessies, vergaderingen, presentaties of trainingen.

Bijeenkomsten, sessies of vergaderingen tot 20 personen

De boerderij

De sfeervolle boerderij biedt met haar verschillende ruimtes plek om huiselijk en sfeervol te vergaderen, brainstormen of een training of teamsessie te organiseren, eventueel met overnachting tot 10 personen.

Luxe en ontspannen ruimte voor sessies tot 12 personen

Inspiratieruimte

De inspiratieruimte is een lichte, rustgevende en inspirerende ruimte. Geschikt voor workshops, trainingen, vergaderingen en team sessies. Met vier openslaande tuindeuren en een lichtstraat is het een open en lichte ruimte. 

Voor vergaderingen of sessies tot 10 personen

Mongoolse Yurt

De authentieke yurt biedt het hele jaar door plek voor bijeenkomsten, coaching ruimte, trainingen en workshops. Het is de perfecte manier om te onthaasten en van binnen een oase van rust èn comfort. Knus en ruim tegelijk en bijzonder door haar ronde vorm.

Wat onze bezoekers zeggen