over het rusttheater

In volledige rust werken aan positieve impact​!

EEN RIJKE historie in hartje twente

De geschiedenis van Het Rusttheater

Wat eerder was, is nu het Rusttheater: een plek waar je je innerlijke rust ontdekt, ontvangt, gebruikt en doorgeeft.

Een Twents gebruik is dat vroeger iedereen een bijnaam had. Zo ook op dit erf, Jan Vrongink die rond 1762 naar Reutum kwam. Boer Vrongink werd in de volksmond: Vroonk genoemd, wonende aan de Vroonkweg.

Zijn nazaten verspreiden zich over en rond Reutum. Zo bouwde in 1930 Jan Lammerink (Vroonk Jan) aan de Ootmarsumseweg 320 zijn boerderij.

innerlijke rust

In volledige rust werken aan positieve impact

Bij Het Rusttheater geloven we dat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Dat we in een tijdperk zijn aangekomen waar bedrijven een positieve impact moeten hebben op hun omgeving, op hun personeel en onze planeet. Het Rusttheater draagt bij aan deze positieve impact door een locatie te bieden waar coaches, managementteams en werknemers kunnen werken aan optimale gezondheid: mentale, fysieke, creatieve, collectieve en spirituele balans.

Ontdek de rust in hartje Twente in een Mongoolse Yurt, acht Amerikaanse Airstreams midden in het groen, een traditionele boerderij, een luxe loft of een modern paviljoen

Jouw zakelijke bijeenkomst in een moderne boerderij, loft of paviljoen?

Onze authentieke boerderij, luxe paviljoen, Mongoolse Yurt, moderne vitaliteitsruimte en ongedwongen loft zijn te huren per dagdeel van 4, 8 of 12 uur.