Vee in Weiland

Over het Rusttheater

"Laad jezelf met rust"

Boek je verblijf

in één van onze unieke accommodaties

of bel (0)541 670 720

Over ons

Jan en Maaike Steggink zijn de founders van het concept Rusttheater.

De gedachte was om een plek te creëren waar samenzijn de basis is voor een beter leven in balans. Mooie verbindende gesprekken die organisch verlopen tot een vorm van samenwerking,

Daarnaast is de gedachtegang om juist de soft skills toe te voegen in de sector die vooral bekend staat om de hard skills...

Want uit eigen ervaring merkte Jan - met zijn andere BV's - dat ook hier wel degelijk behoefte is, om meer in verbinding te zijn.

Niet alleen met de ander maar ook met jezelf.

Juist de snel veranderende wereld om ons heen, het altijd 'aan' staan en de toenemende druk om ons heen, dwingen ons om af en toe 'plaats rust' te hanteren. Hoe mooi is het dan dat je de vaardigheden van mindfullness of een ademhalingstechniek kunt toepassen om tot jezelf te komen.

Diane Rutten is toegetreden tot dit team van Het Rusttheater om de markt op te gaan, mensen aan ons te binden en haar brede netwerk in te zetten om samen mooie arrangementen te vormen.

Florien Deterink is de stuwende kracht op het gebied van on-line marketing een een dijk van een procesbewaker.

Zonder de liefdevolle aandacht en het harde werk van de ondersteuners in ons team, kunnen we 'de boel' niet draaiende houden.

Dit team is achter de schermen flink druk met de faciliterende rol in de vorm van maaltijdvoorziening en schoonmaak.

Yurt zitje binnen.JPG
Tuinzicht vanuit boerderij achter.JPG
Woonkamer boerderij.jpg