Vee in Weiland

Over het Rusttheater

"Laad jezelf met rust"

Boek je verblijf

in één van onze unieke accommodaties

of bel 085 - 488 3690

Over ons

Jan en Maaike Steggink zijn de founders van het concept Rusttheater.

De gedachte was om een plek te creëren waar samenzijn de basis is voor een beter leven in balans. Daarnaast is de gedachtegang om juist de soft skills toe te voegen in de sector die vooral bekend staat om de hard skills...

Want uit eigen ervaring merkte Jan - met zijn andere BV's - dat ook hier wel degelijk behoefte is, om meer in verbinding te zijn. Niet alleen met de ander maar ook met jezelf.

Juist de snel veranderende wereld om ons heen, het altijd 'aan' staan en de toenemende druk om ons heen, dwingen ons om af en toe 'plaats rust' te hanteren. Hoe mooi is het dan dat je de vaardigheden van mindfullness of een ademhalingstechniek kunt toepassen om tot jezelf te komen.

Het Rusttheater is een inspirerende plek voor ontmoeting, ontwikkeling, vitaliteit, gezondheid en creatie. We zijn gevestigd in Reutum omringd door het mooie Twentse landschap. In de natuurlijke en weidse omgeving is er de rust om ideeën op te doen, kennis te delen en thuis te komen. Een plek waar je rust ervaart, om echt tot jouw gewenste persoonlijke of zakelijke resultaat te komen. Om mensen te inspireren en in verwondering te brengen. Voor jou als individu of voor jullie team of afdeling. Zodat je puur, energiek en vanuit jouw zielsmissie aan de slag kunt.

Op onze kleinschalige locatie zijn eveneens fijne faciliteiten die het bezoek een extra dimensie geven. ’s Ochtends starten met yogasessie in de Vitaliteitsruimte, na het dagprogramma in het Paviljoen lekker ontspannen in de sauna en jacuzzi en ’s avonds een vuurtje stoken bij de Airstream.

Het Rusttheater biedt een unieke locatie met keuzevrijheid in coaches, overnachtingsmogelijkheden en vitaliteitsprogramma’s.

Florien Snijders en Hiske ter Horst zijn toegetreden tot dit team van Het Rusttheater om de markt op te gaan, mensen aan ons te binden en het brede netwerk in te zetten om samen mooie programma's binnen dit gedachtegoed te vormen.

WhatsApp Image 2021-07-04 at 22.19.13.jpeg
WhatsApp Image 2021-06-17 at 14.25.14.jpeg
Yurt zitje binnen.JPG
Tuinzicht vanuit boerderij achter.JPG
Woonkamer boerderij.jpg