Overnachten in hartje Twente

In een Amerikaanse Airstream, een traditionele Yurt of een familieboerderij!

Bijzonder overnachten bij het Rusttheater

Blijf overnachten bij het Rusttheater en geniet van rust en ruimte.

Genieten van rust en ruimte op ons erf. Verblijf een nacht, een weekend, een midweek of zelfs een week in een Amerikaanse Airstream, een Mongoolse Yurt of onze luxe familieboerderij in hartje Twente.

Het Rusttheater een heerlijke plek om te ontspannen met vrienden, partner of collega’s na een teamsessie of zakelijke bijeenkomst.

Voor overnachtingen tot 10 personen

De boerderij

De sfeervolle boerderij biedt met haar verschillende ruimtes, badkamer en 3 slaapvertrekken plek voor 10 personen.

Vanaf €350,- per nacht

Voor overnachtingen tot 4 personen

Inspiratieruimte

De inspiratieruimte is een lichte, rustgevende en inspirerende ruimte. Geschikt voor overnachtingen tot 4 personen. De inspiratieruimte beschikt over 4 slaapplaatsen,  een eigen badkamer en aparte toilet. Ook is de ruimte voorzien van een keuken met afwasmachine, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Vanaf € 250,- per nacht

Bijzonder overnachten voor 1 of 2 personen per Airstream

Amerikaanse Airstream

Bijzondere overnachten doe je in één van onze 8 Amerikaanse Airstreams. De Airstreams zijn ingericht als een luxe hotelkamer voor 2 personen. Een paradijselijke thuisbasis met ruimte voor jezelf midden in de natuur.

€150,- per nacht

Voor overnachtingen tot 6 personen

Mongoolse Yurt

De authentieke Mongoolse Yurt biedt het hele jaar door plek voor overnachtingen tot 6 personen. Het is de perfecte manier om te onthaasten en van binnen een oase van rust èn comfort. Knus en ruim tegelijk en bijzonder door haar ronde vorm.

 Vanaf €150,- per nacht