Overnachten in hartje Twente

Ontdek het geheim van heerlijk uitgerust wakker worden

Bijzonder overnachten bij het Rusttheater

Blijf overnachten bij het Rusttheater en geniet van rust en ruimte.

Maak gebruik van onze serene omgeving en uitgestrekte ruimte op ons erf. Hier kun je genieten van momenten van rust en stilte, of je nu kiest voor een kort verblijf van één nacht, een ontspannen weekendje weg, een midweek escape of zelfs een volledige week in een van onze luxe accommodaties.

Het Rusttheater biedt de perfecte plek om tot rust te komen en te ontspannen, of het nu is na een intensieve werksessie met vrienden, je partner of collega’s. Kom tot jezelf en vind innerlijke balans in het hartje van Twente.

Voor overnachtingen tot 4 personen

Inspiratieruimte

De inspiratieruimte is een lichte, rustgevende en inspirerende ruimte. Geschikt voor overnachtingen tot 4 personen. De inspiratieruimte beschikt over 4 slaapplaatsen,  een eigen badkamer en aparte toilet. Ook is de ruimte voorzien van een keuken met afwasmachine, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Vanaf € 250,- per nacht

Voor overnachtingen tot 6 personen

Mongoolse Yurt

De authentieke Mongoolse Yurt biedt het hele jaar door plek voor overnachtingen tot 6 personen. Het is de perfecte manier om te onthaasten en van binnen een oase van rust èn comfort. Knus en ruim tegelijk en bijzonder door haar ronde vorm.

 Vanaf €150,- per nacht