WhatsApp Image 2021-07-15 at 22.19.15.jpeg

Paviljoen

"Laad jezelf met rust"

Boek je verblijf

in één van onze unieke accommodaties

of bel 085 - 488 3690

Het paviljoen is het hart van het Rusttheater. Het gebouw is zomer 2020 opgeleverd en geschikt voor bedrijven en individuen die bijeenkomsten organiseren, willen brainstormen, werken aan teambuilding, vergaderen, presenteren, trainingen of workshops willen geven. Het gebouw is de fysieke plek voor het ont-moeten van en met elkaar. 

WhatsApp Image 2021-06-17 at 14.25.35.jpeg

Paviljoen

WhatsApp Image 2021-07-01 at 17.02.55.jpeg

Het paviljoen biedt plek voor ca. 40 personen om samen te komen voor bijeenkomsten. De mix van een modern, Scandinavisch en huiselijke inrichting zorgt ervoor dat je in elke informele setting kunt samenkomen. De hele dag door is er goede koffie, wifi & muziek.

 

In het Paviljoen is een grote koffietafel aanwezig waar je lekker aan kunt werken, vier moderne sofa's bij de SMART -TV om te brainstormen en een plek met bartafels en -krukken om hoog te zitten. Het meubilair is flexibel waardoor we voor elke groep gemakkelijk de gewenste opstelling creëren.

Met een compleet uitgeruste horeca-keuken hebben we capaciteit om ook voor (grotere) groepen ontbijt, lunch en diner te verzorgen. Op één van de barren is een luxe koffiemachine aanwezig waarmee elke (luxe) koffie gezet kan worden. Tevens is er een Quooker en kan je verse kruiden plukken uit de kruidentuin voor thee. Er is een koeling aanwezig met biologische sappen, frisdranken en een wijnklimaatkast met verschillende wijnen.

WhatsApp Image 2021-07-01 at 17.02.55 1.jpeg
Paviljoen-5.jpg

De schuifpuien kunnen aan alle zijdes van het gebouw open zodat je op elk moment van de dag van de zon kunt genieten op het buitenterras.

Het paviljoen beschikt over drie gescheiden toiletten.

Vanuit het Paviljoen zijn alle accommodaties van het Rusttheater makkelijk te bereiken. 

Yurt zitje binnen.JPG
Tuinzicht vanuit boerderij achter.JPG
Woonkamer boerderij.jpg