Stille plek

Camp Silver ligt op een stille plek, achterin het Oude Land van Texel. Naast de acht Airstreams heeft de Hideaway verschillende plekken, binnen en buiten, waaronder de ruime en lichte Pacific Dome tent, waar je altijd terecht kunt om in stilte te ontspannen, wat te lezen, te internetten of in alle vroegte je yogaoefeningen te doen.

Lunch of diner

Wil je een lekkere, gemakkelijke lunch of diner? In het paviljoen zijn er verschillende producten en simpele maaltijden te krijgen. Veel van de ingrediënten en gerechten komen van het eiland zelf

Paviljoen

Nieuw is het all day paviljoen met buitenveranda. In het paviljoen kun je ontbijten, werken en relaxen. De hele dag door is er goede koffie, wifi & muziek.

 

Je kunt er heerlijk lezen in één van de vele fijne koffietafel-boeken, je mail checken of je Facebookpagina bijwerken.

Extra service

In het het paviljoen vind je een aantal extra services: huur een Puch-fiets om het eiland te ontdekken, vind informatie over de mooiste plekken van het eiland, bekijk onze unieke wandelroutes en kies een goed restaurantje. Of koop in de shop je zonnebrandmiddel, een fair wear Camp Silver T-shirt of een ander souvenir.

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic Black

ADRES

Ootmarsumseweg 320

7667PC, Reutum

CONTACT

info@rusttheater.nl

Tel: (0)541 670 720

het Rusttheater

© 2019 by het Rusttheater

Proudly created by Studio Sinvol